Fysiotherapie

De specialisten van Melius pijnzorg staan voor u klaar en staan voor een optimaal behandelresultaat.

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen, zoals spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Wij onderzoeken de oorzaken van uw klachten en brengen de gevolgen voor het dagelijks functioneren in kaart.

Goede informatie

Een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling binnen onze praktijk is u zo goed mogelijk  informeren over de aard van uw klachten en de factoren die het herstel in de weg staan. Samen bepalen we welke begeleiding hierbij zinvol is. Uw fysiotherapeut zal samen met u het einddoel van de behandeling vaststellen.

De behandeling

Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit informeren, adviseren, oefenen en sturen van bewegingen, spierkrachttraining, coördinatieoefeningen, het voorzien in hulpmiddelen en/of massage. Daarnaast kan de fysiotherapeut  van Melius pijnzorg gebruik maken van Dry Needling en echografie.

Lage rug- en nekpijn

De fysiotherapeuten van Melius pijnzorg zijn gespecialiseerd in het behandelen van (acute en chronische) lage rug- en nekpijn. De ‘zorg voor pijn’ vraagt om een gedegen aanpak, waarbij luisteren en analyseren sleutelwoorden zijn. Ons team levert maatwerk toegespitst op de eisen en wensen van de individuele cliënt . Hiermee willen we samen met de cliënt werken aan een leven met minder pijn en beter functioneren.

Maak direct en eenvoudig een afspraak met onze specialist.

 

Betere pijnbestrijding is onze missie

 Dezelfde dag gaan we voor u aan de slag

Openingstijden

Ma 08:00 – 20:00

Di 08:00 – 18:00

Wo 08:00 – 19:30

Do 08:00 – 18:00

Vr 08:00 – 18:00

van Dusseldorpstraat 4, 4461LV Goes

Open begin 2021