Melius Pijnzorg

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen die te maken hebben met bewegen. Wij onderzoeken de oorzaken van uw klachten en brengen de gevolgen voor het dagelijks functioneren in kaart.

Een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling binnen onze praktijk is het u zo goed mogelijk informeren over de aard en oorzaak van uw klachten en de factoren die het herstel in de weg staan. Samen bepalen we welke begeleiding hierbij zinvol is. Uw fysiotherapeut stelt samen met u het einddoel van de behandeling vast.

Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit het informeren, adviseren, oefenen en sturen van bewegingen, spierkrachttraining, coördinatieoefeningen en het voorzien in hulpmiddelen. Daarnaast kan de fysiotherapeut bij Melius Pijnzorg gebruikmaken van dry needling en echografie.

Bij Melius Pijnzorg zijn de fysiotherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische lage rugpijn en nekpijn. De zorg voor pijn vraagt om een gedegen aanpak, waarbij luisteren en analyseren sleutelwoorden zijn. Ons team levert maatwerk toegespitst op de eisen en wensen van de individuele cliënt. Hiermee willen we samen met de cliënt werken aan een leven met minder pijn en beter functioneren.