Melius Pijnzorg

David Health
Home » Chronische lage rugpijn en nekpijn
chronische lage rugpijn of nekpijn

Chronische lage rugpijn en nekpijn

Begrijpen en behandelen

Bij onze fysiotherapiepraktijk begrijpen we hoe chronische lage rugpijn en nekpijn uw dagelijkse leven kunnen beïnvloeden. Deze aandoeningen kunnen variëren van mild ongemak tot ernstige hinder, daarom is het belangrijk om ze grondig te begrijpen en behandelen.

Wat zijn chronische lage rugpijn en nekpijn, en hoe kom je er vanaf?

Deze aandoeningen manifesteren zich als herhaaldelijke of aanhoudende pijn en ongemak in het gebied van de onderrug (lage rugpijn) of de nek (nekpijn). Ze kunnen soms maanden of zelfs jaren aanhouden, wat vaak invloed heeft op de algehele kwaliteit van leven.

De oorzaken van chronische lage rugpijn en nekpijn kunnen divers zijn. Ze omvatten onder andere slechte houding, overbelasting, letsel, slijtage van gewrichten en spieren, hernia’s net als stress. Het identificeren van de specifieke oorzaak van uw pijn kan de aanbevolen behandeling beïnvloeden.

Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd om u te helpen bij het verminderen van uw chronische rug- en nekpijn en om uw functionele mobiliteit te herstellen. Het streven is om u te helpen een actief en pijnvrij leven te leiden. We begrijpen dat elke patiënt uniek is, en daarom bieden we persoonlijke zorg op maat. De behandelingsbenadering van Melius Pijnzorg is gepersonaliseerd en omvat:

  • Evaluatie en diagnose: We beginnen met een grondige evaluatie om de specifieke oorzaken van uw pijn te identificeren en de ernst ervan vast te stellen.
  • Behandelplan op maat: Op basis van uw evaluatie stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat kan bestaan uit oefeningen, manuele therapie, stretching, en andere technieken.
  • Pijnmanagement: We werken samen met u aan het beheersen van pijn, zowel tijdens de behandeling als in uw dagelijks leven.
  • Preventieve maatregelen: We leren u hoe u uw houding kunt verbeteren, oefeningen kunt doen en uw levensstijl kunt aanpassen om toekomstige pijn te voorkomen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak als u lijdt aan chronische lage rugpijn of nekpijn. Samen kunnen we werken aan het verminderen van uw pijn en het herstellen van uw levenskwaliteit.

Fysiotherapie in de buurt

Onze fysiotherapiepraktijken op diverse locaties
De praktijken bevinden zich op meerdere locaties, waaronder Goes, Bergen op Zoom, Breda (Nijverheidssingel) , Breda Zomergemstraat en Eindhoven. Hierdoor kunnen we een breed scala aan patiënten bedienen en gespecialiseerde zorg dichtbij bieden. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd aan het behandelen van diverse bewegingsgerelateerde klachten om uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn of andere klachten, onze deskundige teams staan voor u klaar op verschillende locaties in Nederland.