Melius Pijnzorg

Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatieprogramma’s zijn ontworpen om patiënten te helpen bij het beheren van chronische pijn en het herstellen van hun fysieke en emotionele welzijn door middel van gespecialiseerde therapieën.

Home » Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatie bij Melius Pijnzorg

Effectieve behandeling voor pijn

In Nederland (en veel andere Westerse landen) heeft bijna 1 op de 5 mensen matige tot ernstige chronische pijnklachten. Factoren op lichamelijk, psychisch en sociaal-maatschappelijk gebied spelen een belangrijke rol en kunnen de dagelijkse activiteiten aanzienlijk beïnvloeden. Bij Melius Pijnzorg helpt het team dat is gespecialiseerd op het gebied van pijnbehandeling en bewegingstherapie uw chronische pijnklachten sneller, beter en op actieve wijze aan te pakken.

Het revalideren bij pijnklachten wordt bereikt door onderstaande onderdelen van het pijnrevalidatieprogramma:

Bij pijnrevalidatie worden de volgende behandelprincipes en -methodes toegepast:

Het pijnmanagement programma beschikt over onderstaande kwaliteiten:

Pijnrevalidatie in de buurt

Onze fysiotherapiepraktijken op diverse locaties

De praktijken bevinden zich op meerdere locaties, waaronder Goes, Bergen op Zoom, Breda (Nijverheidssingel) , Breda Zomergemstraat en Eindhoven. Hierdoor kunnen we een breed scala aan patiënten bedienen en gespecialiseerde zorg dichtbij bieden. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd aan het behandelen van diverse bewegingsgerelateerde klachten om uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn of andere klachten, onze deskundige teams staan voor u klaar op verschillende locaties in Nederland.