Melius Pijnzorg

Manuele therapie

Manuele therapie is een hands-on benadering van behandeling, waarbij therapeuten specifieke technieken gebruiken om gewrichten, spieren en weefsels te mobiliseren en pijn te verlichten.

Home » Manuele therapie

Manuele therapie bij Melius Pijnzorg

Manuele Therapie bij Melius Pijnzorg

Manuele therapie bij Melius Pijnzorg is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueel therapeut is bij uitstek opgeleid om klachten van de wervelkolom goed in beeld te brengen en te behandelen.

Professionele expertise

De manueel therapeuten van Melius Pijnzorg zijn professioneel, hoog opgeleid en zeer kundig. Zij zijn expert in pijnzorg. Tijdens het eerste onderzoek blijkt of en hoe de specifieke klacht kan worden verholpen. Er is dus meteen duidelijkheid over de verdere behandeling na de eerste afspraak.

Effectieve behandeling

De behandeling bestaat uit mobilisatie- en/of manipulatietechnieken van het betrokken gewricht. Het effect van manuele therapie is vaak direct merkbaar voor de patiënt.

Klachten die wij behandelen

Heeft u een klacht in de rug, nek, schouder of heup? Soms gaat het om tintelingen of vage pijn in de armen, benen of borst. Ook hoofdpijn, duizeligheid, whiplash, slikklachten of pijn tussen de ribben zijn uitstekend door een manueel therapeut te behandelen.

Onze geïntegreerde benadering van manuele therapie

Bij Melius Pijnzorg geloven we sterk in een geïntegreerde benadering van manuele therapie. Onze manueel therapeuten werken nauw samen met andere zorgprofessionals binnen onze praktijk om ervoor te zorgen dat u de meest uitgebreide zorg krijgt. Dit betekent dat we de expertise van manuele therapie combineren met andere behandelmethoden en disciplines om ervoor te zorgen dat uw herstel optimaal verloopt.

Persoonlijke zorg op maat

We begrijpen dat elk individu uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om manuele therapie. Daarom bieden we persoonlijke zorg op maat aan al onze patiënten. Onze manueel therapeuten passen hun behandelplannen aan op basis van uw specifieke klachten, medische geschiedenis en doelen voor herstel. Bij Melius Pijnzorg staat u centraal, en we streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden die aan uw behoeften voldoet.

Educatie en zelfzorg

Naast de behandeling zelf hechten we veel waarde aan educatie en zelfzorg. Onze manueel therapeuten zullen met u samenwerken om u te voorzien van de kennis en tools die u nodig heeft om uw herstel te ondersteunen en toekomstige klachten te voorkomen. We geloven dat het begrijpen van uw eigen lichaam en hoe u het kunt verzorgen een essentieel onderdeel is van het herstelproces.

Kies voor verbetering van uw levenskwaliteit

Bij Melius Pijnzorg moedigen we u aan om te kiezen voor een verbetering van uw levenskwaliteit. Manuele therapie kan u helpen om van uw pijnklachten af te komen en uw mobiliteit en welzijn te herstellen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een leven met minder pijn en een betere gezondheid.

Manuele therapie in de buurt

Onze fysiotherapiepraktijken op diverse locaties
De praktijken bevinden zich op meerdere locaties, waaronder Goes, Bergen op Zoom, Breda (Nijverheidssingel) , Breda Zomergemstraat en Eindhoven. Hierdoor kunnen we een breed scala aan patiënten bedienen en gespecialiseerde zorg dichtbij bieden. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd aan het behandelen van diverse bewegingsgerelateerde klachten om uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn of andere klachten, onze deskundige teams staan voor u klaar op verschillende locaties in Nederland.