Melius Pijnzorg

Melius Pijnzorg

De specialisten van Melius Pijnzorg staan voor u klaar
en gaan voor een optimaal behandelresultaat!

Overname Fysio Active Bergen op Zoom door Melius Pijnzorg

Vanaf 1 juli 2023 zal Melius Pijnzorg ook in Bergen op Zoom een locatie openen! Vanaf die datum zal de praktijk van Fysio Active in Bergen op Zoom doorgaan onder de naam Melius Pijnzorg. De zorg die u van ons gewend bent, blijft uiteraard hetzelfde.

Onze missie

Melius Pijnzorg biedt de strategie, doelen en behandelingen ter vermindering van acute – en chronische pijnklachten, optimalisatie van de kwaliteit van leven, evenals het dagelijks functioneren van de persoon met pijnklachten.

Wij eisen betrokkenheid van onze collega’s en kiezen alleen de beste medewerkers. Daarmee en daarvoor stellen we ook eisen aan onze cliënten. Resultaten worden altijd zichtbaar gemaakt.

Wij zetten ons optimaal in om naast fysieke verbetering ook een blijvende gedragsverbetering te krijgen bij cliënten en patiënten.

Ervaren fysiotherapeuten

Onze toegewijde therapeuten hebben uitgebreide ervaring in de behandeling van pijnklachten en hebben een hoogwaardige opleiding genoten. Ze delen een diepe passie voor hun vak en zijn vastbesloten om u de beste zorg te bieden die u verdient.

Same day appointment

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel zorg te krijgen. Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur een afspraak inplannen, omdat uw welzijn onze prioriteit is.

Professioneel & vriendelijk

Onze medewerkers voldoen aan strenge normen in hun vak. Bovenal zijn wij er om u met empathie, respect en begrip voor uw unieke situatie te ondersteunen.

Samenwerken

Samen met u stellen we uw persoonlijke doelen voor herstel vast. Uw input en wensen zijn van groot belang tijdens uw behandeltraject.

Gegarandeerd resultaat

We streven naar het hoogste resultaat in uw herstelproces en zullen er altijd voor zorgen dat u de behaalde resultaten duidelijk kunt waarnemen. Uw welzijn is onze prioriteit!

Multidisciplinair

Wij werken samen met (pijn)artsen, psychologen, oefentherapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en psychosomatisch fysiotherapeuten.

Onze diensten

Wij zetten ons optimaal in om naast fysieke verbetering ook een blijvende gedragsverandering te krijgen bij u. We starten met een uitgebreide intake en fysieke testen. Samen met u bepalen we nauwkeurig wat uw wensen en uw verwachtingen zijn.

Beweegtrajecten

Bij Melius pijnzorg kunt u terecht met chronische pijnklachten. In de praktijk blijken veel mensen last te hebben van hun rug en/of nek.

Pijnrevalidatie

Pijnrevalidatie

In Nederland (en veel andere Westerse landen) heeft bijna 1 op de 5 mensen matige tot ernstige chronische pijnklachten…

Pijneducatie

Een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling binnen onze praktijk is u zo goed mogelijk te informeren over de aard van uw klachten…

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen, zoals spieren…

Manuele therapie

Manuele therapie

Heeft u een klacht in de rug, nek, schouder of heup? Soms gaat het om vage pijn of om tintelingen in de armen, benen of de borst.

Bewegingsagogie bij Melius Pijnzorg

Bewegingsagogie

Bij Melius Pijnzorg zijn bewegingsagogen aanwezig. Een bewegingsagoog is een specialist op het gebied van…